فراخوان مرکز نوآوری پارک دانش شهرداری مشهد اعلام شد+جزئیات ثبت نام مشهد باید سبز بماند | ضرورت حفظ و توسعه فضای سبز در شهر و چالش‌ها و راهکارهایش هوای مشهد در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس (چهارشنبه، ۱۵ اسفند ۱۴۰۳) | اواسط روز و بعدازظهر از غلظت آلاینده‌ها کاسته می‌شود آتش سوزی کارخانه قند آبکوه مشهد در ۷۸ سال پیش | بوی قند سوخته شهر را فراگرفت ایجاد بیش از ۳۰۰۰ جای‌پارک موقت نوروزی توسط شهرداری مشهد با همکاری ادارات دولتی ماجرای حمله به اتوبوس شهرداری در بولوار طبرسی مشهد چه بود؟ + ویدئو برگزاری جشنواره نور در ایام نوروز ۱۴۰۴ در عرصه میدان شهدای مشهد رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: المان‌های استقبال از بهار رنگ‌وبوی معنویت گرفته است مانور خدمت به زائران نوروزی در مشهد و خراسان رضوی برگزار می‌شود شهردار مشهد مقدس: امسال استقبال از بهار پررنگ‌تری نسبت‌به سال گذشته خواهیم داشت + فیلم هوای کلانشهر مشهد امروز ناسالم است (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) شهردار مشهدمقدس: خیابان گل جنب بوستان برکت برپا خواهد شد + فیلم حمایت ویژه شهرداری مشهد از تشکل‌های قرآنی برای نخستین بار شهردار مشهد مقدس: استقبال از بهار یک کار ویژه و شاخص برای مشهد است | بهره‌برداری از پروژه ایوان سلام در پایانه مسافربری امام رضا (ع) تا پایان سال ۱۴۰۳ + فیلم درباره تاریخ ساختمان شهرداری مشهد | ساخت عمارت بلدیه با ۴۰۰‌هزار آجر ابلق فشاری رشد ۱۳ درصدی ظرفیت اقامتی کلانشهر مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ ورود اولین تابلو‌های برق فشارمتوسط خط۳ مترو به مشهد (۱۳ اسفند ۱۴۰۳) آغاز عملیات اجرایی تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع) مشهد با اعتباری بالغ بر ۵۲۰ میلیارد تومان شهروند خبرنگار | درخواست اطلاع رسانی درباره رایگان بودن خطوط اتوبوس در مشهد + پاسخ هوای ۹ منطقه کلانشهر مشهد امروز پاک است (۱۳ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آخرین وضعیت قطعی آب تربت‌جام | بعد از قطع گاز، نوبت آب شد

  • کد خبر: ۱۴۶۱۸۴
  • ۲۸ دی ۱۴۰۱ - ۲۲:۱۹
آخرین وضعیت قطعی آب تربت‌جام | بعد از قطع گاز، نوبت آب شد
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خراسان رضوی نسبت به قطعی و افت فشار آب در شهر تربت جام اظهار نظر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین جمشیدی اظهار داشت: دلایل متعددی وجود دارد برای افت فشار آب در شبکه و قطعی در دو نقطه شهر، اولین دلیل این است که در شبکه توزیع یکی از شاخه‌ها و یا زیرشاخه‌های اصلی آب ترکیده باشد و نشست آب داشته باشیم و در زیرزمین به لحاظ یخ زدگی که وجود دارد آب به سطح نیاید و مشهود نباشد.

وی افزود: دومین دلیل مصرف غیرمتعارف است که ۳۲۰ میلیون لیتر در ثانیه مصرف می‌کنیم و ورودی مخزن برابر با خروجی آن است.

جمشیدی ادامه داد: سومین دلیل این است که واحد‌های مسکونی که به دلیل قطعی گاز خالی شده‌اند و با توجه به اینکه از شب گذشته شرایط آب و هوایی تعدیل شده سرمای ۵ درجه زیر صفر در ساعات پایانی صبح داشتیم، احتمال دارد در واحد‌های مسکونی خالی یخ‌زدگی ترکیدگی لوله‌ها باز شده باشد و این ترکیدگی‌ها باعث نشتی و هدر رفت آب شود.

فرماندار تربت جام در خصوص اقدامات انجام شده برای رفع مشکل آب در این شهرستان  بیان کرد: یک حلقه چاه دیگر وارد مدار شده است که ۱۵ لیتر در ثانیه وارد مدار شده است و تا ساعات دیگر هم ۳۵ لیتر در ثانیه وارد مدار خواهد شد تا سطح ورودی را نسبت به خروجی بیشتر کنیم.

جمشیدی عنوان کرد: بر اثر یخبندان و افزایش دما در دو روز اخیر احتمال ترکیدگی لوله انتقال آب در شبکه اصلی سطح شهر وجود دارد که هنوز نامشخص است، لذا دو گروه فنی از استان حضور پیدا کردند در شهر و با پایش میدانی که انجام می‌شود در حال جستجو و شناسایی مکان ترکیدگی هستند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خراسان رضوی: آب تربت جام وصل است

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خراسان رضوی اعلام کرد: ظهر امروز به دلیل مصرف بالای مردم بعد از چند روز که گاز قطع بوده است، مشکل محدودی برای آب پیش آمد که با رسیدگی فوری اکنون این مشکل رفع و جریان پایدار آب برقرار است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->